Като говорим за ваксини  - всички доктори, аз самият, щом

...
Коментари Харесай

Борисов: Аз самият, щом ми дойде ред, ще се ваксинирам |

Като приказваме за ваксини  - всички доктори, аз самият, щом ми пристигна ред, в това число и артистите по театрите, които са на първа линия, възрастните хора, служителите на реда на първа линия, ще се имунизираме. Но когато ни пристигна реда, с цел да няма приказки, разяснява министър председателят Бойко Борисов, който инспектира базата на държавната компания Бул Био и се срещна с проекта за градежа на склад за предпазване на ваксини.

" Развихме го и в този момент ще го мултиплицираме още повече, тъй като това е огромна горделивост за българите ", даде обещание министър председателят, визирайки производството на БЦЖ ваксина, която стига даже до Австралия, както стана известно от думите на съпътстващия го здравен министър Костадин Ангелов.

Премиерът употребява момента да се запознае с хода на ремонта в " Пирогов ", както беше докладвано от шефа на лечебното заведение проф. Асен Балтов, сега се работи по изолацията на постройката. Здравният министър заяви за дарения за болничното заведение в Габрово и софийската УМБАЛ " Св. Анна ". По този мотив Борисов честите днешния християнски празник на медиците, които работят там и на всички именици. Проф. Мутафчийски рапортува доставката на фризери във военните лечебни заведения в страната.

" Голяма чест е за нас това, което вършиме ", обърна се към чиновник на Бул Био министър председателят, който инспектира и залата, в която се отглеждат лабораторни влечуги, по-конкретно 27 пепелянки, които по думите му " в този момент си почиват на топло ". 

" Да ви благодарим още един път, че разнасяте славата на България. Нашата страна е съучаствала за осем ваксини против COVID-19. Едно огромно благодаря и продължавайте по този начин да разнасяте славата на България ", обърна се към колектива на " Бул Био " министър председателят Борисов.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР